Halvårlig

Pris
750,00/600,00 DKK/100,00
Prisstruktur
16-64 år: 750,00 DKK
65-199 år: 600,00 DKK
Udregning af pris
Halvårlig: 750,00/600,00 DKK
Oprettelsesgebyr: 100,00
Alder
16-127 år (fødselsår 1893-2004)
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Betingelser for abonnementsbetalinger


Køb og betaling af abonnementaftaler
Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser - godkender kunden, at IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.
Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned, kvartal, halvår eller år), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste dag før en ny betalingsperiode begynder. IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.
Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.
Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) eller kunden. Opsigelse kan ske løbende. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via medlemslogin fra foreningens hjemmeside. Ved kortudløb, kommer der automatisk en mail med påmindelse om at kortoplysninger skal fornyes.
Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.
Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Behandling af personoplysninger
IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordrer i vores webshop. IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.
De personoplysninger der behandles er navn, adresse, e-mail adresse, køn og alder.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.
Ved handel gennem meldemsportalen på medlem.iffrem-motion.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikrer IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056), at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.
Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.
I overensstemmelse med Persondataloven, vil IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2) behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.
En registreret kan til enhver tid over for IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.
Kontakt og virksomhedsoplysninger
IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling (cvr:29965056) fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:
IF FREM Bjæverskov Motionsafdeling
Krogen 11
4632 Bjæverskov
CVR-nr: 29965056
E-mail: formand@iffrem-motion.dkJeg accepterer betingelser


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29965056
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

mail: motion.formand@gmail.com